Вести

Угљеша Мрдић: Почели смо преговоре о избору органа власти

Угљеша Мрдић, шеф одборничке групе "Александар Вучић - Србија побеђује" у скупштини градске општине Врачар изјавио је за Танјуг да је ова одборничка група "почела преговоре о избору органа власти у градској општини Врачар".

"Наша одборничка група има највише одборника у скупштини градске општине Врачар а Српска напредна странка са 14 одборника је појединачно најјача странка. Имамо легитимитет да окупимо већину одборника како би градска општина Врачар добила стабилну власт која може у сарадњи са градском и републичком да спроведе пројекте који су важни за развој ове општине. Поред тога, окупљањем одборничке већине спречићемо понављање избора на Врачару што је намера садашње власти", рекао је Мрдић.

Мрдић је додао да одборничка група "Александар Вучић - Србија побеђује" у скупштини градске општине Врачар започела преговоре о избору органа скупштине градске општине Врачар са Социјалистичком партијом Србије, Либерално - демократском партијом а "пошто су ДС и ДЈБ одбили предлог ДСС да већина од 38 одборника даје мањинску подршку послали смо званичан позив за разговор и ДСС".