Вести

Централна предизборна трибина на Врачару

У великој сали општине Врачар 4. марта 2014. године одржана је друга по реду „Велика политичка трибина“ у организацији општинског одбора Врачар.
Велико интересовање грађана за прву трибину као и позитивни коментари након ње, навели су општински одбор Врачар да у што краћем року оранизује нову трибину. Теме су овог пута биле град Београд, избори, социјална питања, планови за будућност.

Пред око 300 окупљених врачараца трибину је отворио председник општинског одбора Александар Марковић, који је у уводном обраћању говорио о изборима, кампањи и променама које доноси СНС на челу са Александром Вучићем.
Александар Јовичић подпредседник извршног одбора је говорио о потреби да се покрене град Београд, да се чува оно што су претходне генерације изградиле, а да се казне они који чине штету.

Члан главног одбора ВладимирЂукановић истакао је да је време за одговорне људе, који брину о држави и брину се за њен напредак и о потреби да иза нас остану резултати.
Стана Божовић председник националног савета је говорила о поражавајућем броју људи који немају основна средства за живот, насиљу у школама, насиљу над женама као и о националној политици повећања броја становника.

Подпредседник СНС Небојша Стефановић осврнуо се на стање у главном граду, говорећи о градским предузећима (Ада Циганлија, бус плус, о лошем раду претходне градске управе, о покретању економије и привреде) и значају ових избора за будућност града и републике. Након излагања гости су одговарали на питања окупљених грађана. Трибину је водила чланица омладине Теодора Петковић.